NeoStrata Peeling (hudforyngelse)

peeling-haugesund-hudpleie

Hos oss får du peeling med de beste produktene fra NeoStrata

Profesjonell peeling som fjerner de øvre tørre hudcellene som får huden til å se grå og trist ut. Peelingen går ned i huden og stimulerer celle-fornyelsen, slik at huden blir glattere, sunnere og fastere. Huden tilføres maksimalt med fukt Huden tilføres maksimalt med fukt og får jevnere pigmentering. Ved denne behandlingen påføres en høy konsentrasjon glycolsyre over det øvre hudlaget. Denne får virke en kort stund under overvåkning av sykepleier. AHA peelinger er ikke toksiske, krever kort restitusjonstid og har lite bivirkninger.

Hva skiller NeoStrata peelinger fra andre AHA peelinger?
I tillegg til ulik styrke på fruktsyrene, har NeoStrata peelingene lavere pH enn mange av de andre fruktsyrepeelingene. Det gjør at peelingene er sterkere og mer effektive, men likevel forårsaker mindre irritasjon av huden. Ulik styrke gjør at peelingene kan tilpasses akkurat din hud. Peelingene kan kombineres med andre kosmetiske behandlinger ( fillers, botox osv) Peelingene er luktfrie og ikke testet på dyr. Forbedringer i hudens tekstur kan sees allerede etter en måned, dette er tiden det tar for huden å få ny celledeling. Problemer som ligger dypere i huden, krever flere behandlinger for et best mulig resultat. Dette kan ta 3 til 6 måneder.

Etter en peeling kan huden være rød og hoven. Ved de sterkeste peelingene kan det ta opptil en uke før hudens foryngelsesprosess får huden til å se «normal» ut. I enkelte tilfeller kan man den første uken oppleve at huden klør, føles varm, stram eller flasser.
Områder som kan behandles:

  • Ansikt
  • Hals
  • Dekolletasje/byste
  • Nakke/ skuldre
  • håndrygg

Ønsker du tilbud på peeling i Haugesund kan du kontakte oss på tlf +47 95 93 44 96 eller benytte vårt kontaktskjema.