Medisinsk hudpleie program

ConturKlinikken forhandler NeoStrata som er en serie hudpleie produkter som ved hjelp av fruktsyrer forbedrer din hud. Disse hjelper mot en rekke hudtilstander som:

  • Inngrodde hår, fortykket hud
  • For tidlig aldring/solskadet hud
  • Tørr, matt og dehydrert hud
  • Fine linjer og rynker
  • Pigmentering (mørke flekker)
  • Akne/fet og akneutsatt hud

NeoStrata’s produkter selges kun gjennom sykepleier og leger noe som sikrer riktig produkter for din hudpleie.

neostrata

Neostrata hudpleie produkter gir deg naturlig glatt hud

NeoStrata er basert på medisinsk forskning, og ble utviklet av to kjente amerikanske hudleger. Dr Van Scott og Dr Yu oppdaget tidlig på 1970-tallet at fruktsyrene kunne ha svært gunstig effekt på huden ved mange forskjellige tilstander, spesielt der hornlaget var forandret/ fortykket. Under behandling med fruktsyrer stimuleres cellefornyelsen og forstyrrelsene i hornlaget repareres. Fruktsyrer (alfahydroxy =AHA og polyhydroksy = PHA syrer) er naturlig forekommende syrer som finnes i spiselige frukter og grønnsaker.

En viktig fellesnevner for mange vanlige hudproblemer som kviser, solskadet hud og enkelte hudlidelser, er større eller mindre forandringerr i hudens hornlag (stratum corneum). NeoStrata, legenes eget firma, har utviklet og patentert bruken av de viktigste fruktsyrene. NeoStrata er et dermatologisk foretak på basert på medisinsk forskning.

NeoStratas produkter inneholder ulike kombinasjoner av fruktsyrer som påvirker hornhuden og øvre lag av lærhuden på en gunstig måte. Først og fremst oppnås normalisering av hornhudens tykkelse. Ved psoriasias og ulike former for eksem vil skjelling og hudtykkelsen normaliseres. Fruktsyrer i riktig konsentrasjon er svært gunstig for alle former for skjellhud (ichtyose, keratosis pilaris, osv).

Kontakt oss gjerne for tilbud på hudpleie produkter fra Neostrata.