Hårfjerning med laser i Haugesund

Opplever du uønsket eller sjenerende hårvekst? ConturKlinikken tilbyr nå hårfjerning med laser i Haugesund. Vi kan hjelpe deg å redusere uønsket hårvekst på en effektiv, trygg og permanent måte. Laserhårfjerning virker ved at laserlyset føres med pigmentet i håret, ned i hårsekken og ødelegger denne. Det tar 1-3 uker før de døde hårene blir utstøtt fra hårsekkene. Det kan forekomme litt rødhet i huden de første timene etter en behandling.

Behandlingen må skje over flere ganger pga at hårene har ulike vekstfaser. Det er kun i den aktive (anagene) fasen at hårene lar seg behandle. Det finnes derfor ingen behandling som kan fjerne hårene etter kun en behandling Hvor mange behandlinger du trenger er svært individuellt, men gjennomsnittlig antall behandlinger på mørke hår mot lys hud er 6- 8 ganger.

NB! Helt lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser. Det er viktig at du ikke har vært i sol 4 uker før behandling. Det samme gjelder etter behandlingen. Barber behandlingsområdet dagen før du kommer til behandling.

Ønsker du mer informasjon eller gratis konsultasjon angående hårfjerning med laser?

Kontakt oss for gratis konsultasjon

Fakta om hårfjerning med laser

Laser blir brukt ved stadig flere kosmetiske behandlinger. En av disse er fjerning av uønsket hårvekst. Nye lasere kan trygt og effektivt fjerne uønsket hår fra ansiktet og kroppen din, og effekten kan være langvarig.

Ifølge amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har ikke behandlere i USA tillatelse til å hevde at en behandling gir permanent fjerning av hår, men at det kan gi en permanent reduksjon i antall hår. Dermed blir slik hårfjerning definert som langvarig, stabil reduksjon av hår.

Flere behandlinger:
Ifølge den amerikanske Mayoklinikken kan laserbehandling redusere hårveksten med 40-80 prosent for passende kandidater, men resultatet vil variere fra person til person. Selv om laserbehandling ikke kan garantere permanent hårfjerning, utvides den hårfrie perioden fra flere måneder til flere år. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå langtidsfjerning av hår. Likevel er det viktig å merke seg at selv om flere behandlinger kan forlenge den hårfrie perioden, er det mulig at hårene gror ut igjen.

Tross laserbehandling, kan det ettersom du eldes oppstå enkelte nye hårsekker

Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler 6-8 behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter seks uker. Deretter anbefales en årlig vedlikeholdsbehandling.