Bygge kinnben

Fillers i kinnbein kan bidra med å bygge opp ansiktet uten kirurgi. Hvis du føler at du ser sliten og «dradd» ut er dette en behandling som kanskje passer for deg. Behandlingen skreddersys ditt behov og du vil umiddelbart se effekt.

Fillers er en samlebetegnelse på hyaluronsyrefillere fra bla Juvederm, Restylane, Teosyal med flere.

Hyaluronsyren injiseres for å bygge opp kinnbeina eller for å få tilbake kinnbeina. Ved ConturKlinikken benytter vi kun de anerkjente fillerne Juvederm og Teosyal. Begge disse inneholder en kunstig fremstilt hyaluronsyre- gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen da den er en av grunnsubstansene i bindevevet. Med økt alder produserer kroppen mindre hyaluronsyre, det gjør at noen opplever at ansiktet blir «dradd» pga volumtapet.

Velger du å behandle kinnbeina er det svært viktig med et naturlig resultat. Av den grunn anbefaler vi maks 1 ml på hver side ved første behandling. Hvis ønskelig kan vi sette 1 ml til etter 6 til 8 uker.

Bivirkninger:
Behandling med både Juvederm og Teosyal betraktes som veldig sikre, og det er sjelden det forekommer alvorlige bivirkninger og komplikasjoner. Den lave komplikasjonsgraden skyldes at hyaluronsyren som injiseres består av en for kroppen naturlig substans, og at effekten av behandlingen er midlertidig.
Hvis noe går galt har vi mulighet til å injisere et motmiddel (Hyalase) som raskt bryter ned produktet, og gjenoppretter pasientens utseende umiddelbart.

De komplikasjonene som forbindes med en fillerbehandling er:
Infeksjoner kan alltid oppstå der huden penetreres
Asymmetri og ujevnheter forekommer og er ofte et resultat av feilaktig valgt filler, injeksjonsmengde eller manglende erfaring hos behandleren.

Blødning, blåhet og/eller hevelser kan oppstå rett etter behandlingen og vare i opptil en uke.
Huden i det behandlede området kan bli rød og irritert, klø, samt utvikle utslett og overfølsomhet. (disse bivirkningene er uvanlige og som oftest raskt forbigående).