botox

Kontakt oss for pris på botox

Rynkebehandling får du hos Conturklinikken

Linjer og rynker i ansiktet er et vanlig tegn på aldring av huden. De vanligste områdene å behandle  er rundt øynene (kråketær),  sinnarynke og rynker i pannen. Vi har også mye mimikk i dette området, og det gjør at rynkene etter hvert vil sette seg.

Injeksjonene blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskulatur, og hindrer at disse musklene trekker seg sammen og glatter ut rynkene.

Behandlingen tar ca 15 min. Det tar ca 2-4 dager før det begynner å virke, og opptil 14 dager før man ser full effekt. Hos ConturKlinikken her i Haugesund tar vi deg inn på kontroll etter 14 dager, og eventuelt justerer dose hvis ønsket effekt ikke er oppnådd. Effekten varer i fra 2 til 5 måneder, dette er svært individuellt. Ved gjentatte behandlinger varer behandlingen lenger.

NB! Injeksjonsbehandling er en trygg behandling med svært få bivirkninger. Små blåmerker kan forekomme. Kontakt oss for tilbud.

Under en injeksjonsbehandling blir  små fortynnede doser sprøytet inn i enkelte av ansiktsmusklene for å glatte ut rynker. Virkningen oppstår ved at toxinet blokkerer nerveimpulsene til ansiktsmuskler og forhindrer dermed at disse trekker seg sammen. Dermed vil huden glatte seg ut og redusere eller fjerne rynkene helt. De vanligste områdene å behandle er sinnarynken mellom øyebrynene, tversover rynkene i pannen og kråkefotrynkene på utsiden av øynene.

Det er lite ubehag knyttet til behandlingen, og den tar cirka 15 minutter. Det tar 2-4 dager før virkningen kommer og inntil 2 uker før man får full effekt. Effekten er forbigående og varer i snitt 3-6 måneder etter første behandling, men enkelte kan oppleve en betydelig lengre virkning. For optimal effekt anbefales et vedlikehold på 2-3 ganger per år. Vitenskapelige studier viser at effekten  blir lenger etter hver ny behandling, noe som sannsynligvis skyldes at muskelen som blir blokkert  etter hvert blir mindre og svakere, fordi den ikke brukes.

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger og komplikasjoner. Bivirkninger er svært sjeldne, selv etter at produktet har vært i bruk i over 10 år i 60 ulike land. Den vanligste bivirkningen er en liten blodutredelse på selve innstikkstedet.