Bli kvitt blodkar på beina

Mot blodkar på bein bruker vi laser Nd: YAG eller skleroterapi.

Laserbehandling vil kjennes som små varme stikk for hver lys stråle som blir sendt inn i blodkaret.
Ofte sees en forbedring på 40% – 70% ved første behandling, men du må påregne 2-3 behandlinger avhengig av
hudfarge og tykkelse på blodkar.

Det er en velegnet metode for fjerning av små blodkar (spiders). Mange synes det er sjenerende med disse mindre blodkarene på beina, som ofte er godt synlige og som sprenger seg ut i huden. karlaseren sender ut et sterkt lys, med høy energi, inn i den øvre delen av huden.
Energien blir tatt opp av de røde blodcellene. Dette fører til varmeutvikling som fjerner
overfladiske synlige blodårer.

Sklerosering av blodårer foregår ved at et medikament som virker lokalirriterende sprøytes inn i de tynne årene med en svært tynn nål. Da vil blodet i åren levre seg, og blodåreveggen kleber seg sammen. Med tiden blir åren med levret blod omdannet til en liten arrstreng under huden. Denne prosessen tar fra noen uker til noen måneder.

For at det skal være minst mulig blod i blodåren etter en skleroterapi behandling, anbefaler vi at det brukes kompresjonsstrømpe grad 1 umiddelbart etter behandlingen, og i de 2 til 3 første dagene etterpå.

Disse må du kjøpe på forhånd og ta med når du kommer til behandling.

Vanlige bivirkninger er små blåflekker. Du kan også få små pigmentflekker pga blødning i huden rundt innstikksted. Disse forsvinner etter hvert.

Sjeldne bivirkninger er inflammasjon i venen, mer hårproduksjon i området som er sklerorisert, smerter og nekrose ved for kraftig kompresjon.

Ønsker du mer informasjon og gratis konsultasjon?

Kontakt oss for gratis konsultasjon